Modele de biblioteci din lemn

Accesorizeaza-TI Casa cu o Biblioteca de lemn de la MODELA si completeaza-TI livingul ca un PROFESIONIST! Inedita si cu un format moderne, aceasta Biblioteca de lemn Riga, wengé este un must-have in livingurile sofisticate. Lemnul inchis la culoare creeaza un aspect élégant, fiind indicat in camerele de Zi. Look-UL boem si modelul abstrait sunt doua principii de Baza pentru un mobilier Care cu siguranta va atrage atentia oaspetilor. Chiar si CEI pasionati de mobilierul Vintage se pot desfata cu cele mai accrocheur produse, Marca MODELA. Cu o Gama variata de produse pentru sufragerie, MODELA ITI ofera si o Biblioteca de lemn sau PAL rezistent, pentru un décor desavarsit. Biblioteca se numește Roma și o producem doar de Naomi ori PE an. este CompUSA DIN corpul cu USI de DULAP inférieur, care este un Corp individuel, de sine statator, pe care se așează corpul de Biblioteca Superior. Tot aici este montată și Bara ca suport pentru SCARA cu care Vine echipata Biblioteca. Sub SCARA corpul este echipat Cu 2 Polite, iar sus cu o poliță. Corpul Superior poate fi de asemenea dotat cu uși cu sticlă, astuce vitrină, așa cum este cazul în exemplul DIN aceste imagini.

Modulul de bază sont 1 m lățime, 2, 40 m înalțime și 0,4 m adâncime. Destinația clară pentru bibliotecă este subliniată și de prezența scării, Dar poate fi utilizată și ca vitrină, după preferință. Pot fi fabriquer module de 1,2 sau 3 m. la aceste module, corpurile de Jos sunt unitare, doar modulele superioare sunt individuale, Modulare, la 1 m. pentru că multi dintre voi ne-ați întrebat de modele de biblioteci pentru Living, AM făcut o selecție potrivită pentru diferite tipuri de camere și gusturi. Chiar Dacă nu le puteți cumpăra exact pe cele DIN imagini, va asigurăm că sunt modele de biblioteci pentru Living foarte ușor de realizat și PE comandă. În orice casă Biblioteca ocupă un Loc Special și da un aspect plăcut camerei. AM selectAt Naomi modele de biblioteci care sunt foarte elegante și ne-au Atras atenția. Cele Două Piese, Biblioteca și birou, nu sunt concereputation ca Set, Dar fac o Pereche grozavă, pentru că sunt construite în același STIL, Cu Elemente de frezare Care le unește ca Stil.

Sunt DIN ponctul nostru de l`un des Mélis de l`ONU birou pentru cineva care sont veleități intelectuale Reale. Dacă nu să impresionați pentru cei care vă vizitează ci doriți să respirați AER curat de înțelepciune la adăpostul cărților, acompaniat de STIL décent și Lipsit de sibaritisme, Credem că așa ceva trebuie să alegeți.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.